Menu

Ontdekken

Valencia

Deze prachtige stad met een ruime keuze aan toeristische en culturele activiteiten is een must om te bezoeken! Denk aan het bekende museum voor Kunsten en Wetenschappen, net als het historische centrum, de kathedraal, de Centrale Markt, de Lonja de Seda (Zijdebeurs), het treinstation Estación del Norte, de Royal Marina , of genieten van een boottocht bij zonsondergang op het meer van La Albufera. Meer info?

Sierra calderona

De Sierra Calderona is een uitgestrekt, bergachtig gebied. De hoogste berg reikt tot net boven de duizend meter. Maar vergis je niet, dat zorgt alsnog voor een schitterend natuurgebied met waanzinnige uitzichten. Het natuurgebied is behoorlijk groot, het beslaat namelijk meer dan 18.000 hectare. De activiteiten die je kunt ondernemen zijn zeer divers. Voor natuurliefhebbers is er genoeg te beleven, maar ook bijvoorbeeld liefhebbers van ruïnes en kastelen kunnen hun hart ophalen. Meer info?

Sagunto

Sagunto heeft een rijke geschiedenis en is van groot belang geweest voor Spanje. Bijna alle heersers die Spanje door de geschiedenis heeft gehad, hebben hun stempel op de stad gedrukt. Dit is terug te zien in de vele historische monumenten die in de stad te bezichtigen zijn. Het kasteel dat zich naast de stad op de berg bevindt, is bewoond geweest door Romeinen, Moren, Iberiërs en Carthagers. Meer info?

Grotten van San Jose

Je vindt de grotten op zo’n 25 minuten rijden vanaf het appartement. Deze prachtige grotten bevinden zich in het centrum van de gemeente Vall de Uxó. De grotten zijn zeer uniek, want in deze grotten vind je namelijk de langst bevaarbare ondergrondse rivier van Europa. Er zijn een hoop grotten in Spanje, maar er zijn maar een paar die ook echt toegankelijk zijn voor bezoekers. De grotten van San José zijn maar liefst 2750 meter lang. Helaas is niet het hele gedeelte toegankelijk voor toeristen. Er is 800 meter toegankelijk voor nieuwsgierige bezoekers. Meer info?

Nog meer ontdekken?

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat er te doen is rondom ons appartement? Wil je tips over leuke restaurantjes, dagjes uit, feestdagen en meer? Like dan onze facebooksite en je blijft helemaal op de hoogte!