Menu

Sporten

Als je van sport houdt ben je deze zomer aan het goede adres in Canet d’en Berenguer! In juli en augustus worden er gratis verschillende sporten aangeboden, in totaal meer dan 40 uur per week! De activiteiten worden voornamelijk beoefend op het strand en het plein Plaza de pescadores, halverwege het strand. Een kleine selectie: crosstraining, aquagym, GAP, yoga , cuba, pilates, Latin-dansen, nordic walking, beachtennis en beachvolleybal. Dit jaar is ook het kindersportaanbod uitgebreid. De kleinsten kunnen van maandag tot donderdag van 18.00 tot 19.00 uur genieten van beachtennis en beachvolleybal op de velden die voor de paal zijn aangelegd. Een andere nieuwe sport is de urban dance, die is gereserveerd voor vrijdag van 19.30 uur tot 20.30 uur. Op de foto’s zie je onder andere Yoga op het strand. Alles is uiteraard in het Spaans, dat maakt het nog leuker! Dus wil je lekker genieten van zon, zwembad, strand en zee, maar ook lekker bewegen? Dan ben je van harte welkom in Canet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>