Menu

De grotten van San Jose

De grotten van San Jose (coves de San Josep) bevinden zich op zo’n 25 minuten rijden vanaf het appartement. Deze prachtige grotten bevinden zich in het centrum van de gemeente Vall de Uxó. De grotten zijn zeer uniek, want in deze grotten vind je namelijk de langst bevaarbare ondergrondse rivier van Europa. Je gaat onder begeleiding met een bootje de grotten in, halverwege loop je nog een stukje door de grotten om vervolgens weer in het bootje te stappen. Het is echt een unieke ervaring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>